Mon francais c’est très terrible! Je parle francais une petite peu. Dan houdt het ook wel ongeveer op. Oh help! Dat wordt nog wat. Want morgen komen er twee kindjes uit Frankrijk die drie weekjes bij ons vakantie komen vieren. Het is een tweeling, een jongen en een meisje, van 8 jaar oud. Het is de eerste keer dat we dit doen, dus extra spannend.

Europa Kinderhulp

Europa kinderhulp geeft kinderen die het thuis niet makkelijk hebben al jaren de kans om er even lekker tussen uit te kunnen. De kids die bij ons komen te wonen zijn vluchtelingen uit Congo. Ze zouden op een gegeven moment zelfs even niet komen, omdat ze geen Frans paspoort hadden. Dit is op het laatste moment toch nog geregeld en voila: ze komen alsnog.

M’n broertje vertrekt morgen voor een week vakantie in Luxemburg. Gezellig met z’n scouting ploeg. Dus eerst even met z’n 6’en, maar uiteindelijk zullen we hier met z’n 7’en wonen. M’n zusje komt bij mij op de kamer en de kids krijgen m’n zusje d’r kamer. Dit gaat vast een beetje ruzie opleveren, maar niets wat we niet aankunnen.